Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopisto on yksityinen valtionosuutta saava oppilaitos, jolla on toimipisteet Seinäjoen ja Alavuden kaupungeissa sekä Vimpelin kunnassa. Oppilaita on n. 800 ja opetustunteja n. 24.000.

Haemme musiikkiopiston kehittämisestä innostunutta ja kiinnostunutta

Musiikkiopiston rehtoria

Etelä-Pohjanmaan MUSIIKKIOPISTO HAKEE UUTTA REHTORIA 1.1.2023 ALKAEN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN tai sopimuksen mukaan NYKYISEN REHTORIMME eläköityessä.

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto on pitkän historian omaava ja musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja. Oppilaitoksessamme Seinäjoella ja Peräseinäjoelle, Alavudella ja Vimpelissä opiskelee noin 800 oppilasta. Tarjoamme oppilaillemme musiikillisen kasvun paikan osaavien ja taitavien pedagogien johdolla, jossa on sija ymmärrykselle, empatialle ja joustavuudelle lapsia ja nuoria kuunnellen ja sen kautta tavoitteita asettaen. Toimintamme rakentuu pitkään pedagogiseen kokemukseen ja osaamiseen sekä yksilön kunnioittamiseen.

Rehtorin tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää musiikkiopiston toimintaa. Rehtori vastaa opiston opetuksesta, taloudesta ja henkilöstöhallinnosta. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja ja uskallusta tarttua uusiin haasteisiin. Rehtori toimii myös Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopiston Kannatusosakeyhtiön toimitusjohtajana. Rehtorilla on tukenaan hallintotiimi sekä Musiikkiopiston kannatusosakeyhtiön hallitus.

Pidämme merkityksellisenä:

  • Johtamiskokemusta ja kykyä johtaa musiikkioppilaitoksen toimintaa ja taloutta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä rakentaa ja uudistaa työyhteisöämme arvojamme kunnioittaen
  • ymmärrystä musiikkiopistokentän ajankohtaisista haasteista
  • näkemystä musiikkiopiston kehittämisen mahdollisuuksista

Arvostamme lisäksi:

  • Verkostoitunutta rehtoria taiteen kentällä
  • Monipuolista työkokemusta musiikin koko kentällä
  • halua kehittää sekä itseään että oppilaitosta

Toimen kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2 §:n mukaan. Palkkaus ja palvelus-suhteen ehdot määräytyvät Avainta ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Apulaisrehtori Petri Välimäki, petri.valimaki@epmo.fi tai 044 4915300

Musiikkiopiston johtokunnan puheenjohtaja Teemu Tuuttila teemu.tuuttila@gmail.com tai 0400 747193

Hakuaika päättyy 8.11.2022 klo 12.00. Hakemus osoitteeseen: petri.valimaki@epmo.fi