musiikkileikkikoulu

Eri-ikäisille mielenkiintoista musiikkiin tutustumista ja kehittyvästi oppimista.

 

Huom. Kevätlukukausi alkaa 7.1. 2019. Syyskaudella muskarissa käyneiden paikka on voimassa edelleen lukuvuoden loppuun saakka -ei erillistä ilmoittautumista. Tervetuloa lukujärjestyksen mukaan. 

 

R Y H M Ä T:

 

Tunnilla käydään kerran viikossa 30 - 60 min. kerrallaan ryhmästä riippuen.

 

- Vauva- ja perheryhmät: 6kk- 2v lapset. Aikuinen on lapsen mukana tunnilla.

 

- Leikkiryhmät, Kolmoset, Neloset, Vitoset: 3 - 5v lapset ovat ryhmissä ikävuosittain ilman vanhempia.

 

- Eskarit: Esikouluikäiset tutustuvat kanteleen (5-kielinen), nokkahuilun, rummun tai ukulelen soiton alkeisiin. Soitinvaihtoehdot vaihtelevat opetuspisteittäin. Valittavana on myös MusaKäsi.

  Eskarilaisten huoltajille (vuonna 2012 syntyneet lapset), kevät 2018 

 

- MusaKäsi on esikouluikäisille tarkoitettu ryhmä, jossa yhdistyvät musiikki ja käsityötaide. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Tanelinrannan opetuspisteessä. Ohjaajina toimivat musiikkipedagogi Annika Mäki-Ikola ja Näppi-käsityökoulun rehtori Anne Honkala. MusaKäsi toteutetaan E-P:n musiikkiopiston ja E-P:n Käsi- ja taideteollisuus ry:n yhteistyönä. Lukukausimaksu on 159€ (sis. materiaalimaksun).

 

- MusaPaja, musiikin monipuolista oppimista yhdessä toisten kanssa. Lukuvuoden aikana tutustutaan soittaen eri soittimiin ja opitaan edistyvästi musiikin perusteita. Omaa soitinta ei tarvitse hankkia. Tähän ryhmään tullaan peruskoulun ensimmäisellä luokalla ja siinä voi jatkaa kolmannen luokan loppuun. Ryhmät koostuvat pääosin eskarin käyneistä lapsista.

 

Ryhmätarjonta vaihtelee vuosittain ja paikkakunnittain. Tarjolla olevat ryhmät ovat nähtävissä ilmoittautumislinkin epmo.eepos.fi kautta. Katso vielä info "ilmoittautuminen" ja TULE MUKAAN.